05 / 689 20 60 info@os-hrpelje.si

V Svetovalnem centru za otroke, mladostnike in starše Koper se zavedamo, da je čas izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja koronavirusa v družine prinesel vrsto izzivov in negotovost. Da bi družine to obdobje čim lažje prebrodile, se lahko za pogovor ali psihološko svetovanje obrnejo na:

Nerina 031 754 971, Magdalena 040 428 092, ali pišete na svetovalni.center.kp1@siol.si.

Svetovalni pogovor in psihološko svetovanje sta namenjena staršem, ki pri otrocih opažajo večjo čustveno stisko, tesnobo, razdraženost. Pokličejo lahko tudi mladostniki sami, ki se soočajo s podobnimi težavami.

Psihosocialno pomoč nudijo tudi v Društvu Center za psihoterapijo in psihosocialno pomoč.

Seznam svetovalcev in kontakte najdete na https://drustvocppk.wixsite.com/cppk/korona-virus-covid-19. Pomoč je namenjene vsem, ki doživljate čustveno stisko, tesnobo, razdraženost in podobne duševne stiske ob soočanju z neugodnimi okoliščinami. Prvenstveno so na razpolago občanom Obalno-kraške regije. Pomoč je brezplačna. Prednost pri brezplačni pomoči imajo socialno šibki in vsi tisti, ki v tem času delate za vse nas, da naše življenje teče kolikor toliko normalno ter osebe, ki so v izolaciji in/ali doživljajo stiske tudi zaradi obolelosti.

 

Tudi ko smo doma, NISMO SAMI.

Dostopnost