05 / 689 20 60 info@os-hrpelje.si

V petek, 14. 6. 2019 se je na slavnostni prireditvi poslovila – odklopila iz YouTube kanala – generacija osnovnošolcev 2004. Na plesnih vajah so se pridno pripravljali in nam pokazali, kako lepo se znajo zavrteti v različnih plesnih ritmih. Tako učitelji kot starši smo debelo pogledali, ko so se pred nas stopili odrasli dekleta in fantje, vsi lepi in urejeni. Svojo osnovnošolsko zgodbo so nam prikazali skozi zaigrane posnetke na svojem YouTube kanalu. Poslovili so se od vseh bivših in sedanjih razrednikov, učiteljev in delavcev šole. Iz ravnateljevih rok so slavnostno prejeli spričevala, nagrade in priznanja šole, ki so si jih z marljivim delom prislužili.

Nekaj učencev je bilo še posebej izpostavljenih zaradi svojih uspehov in dosežkov.

Pohvalo šole so prejeli člani šolske rokometne ekipe, ki je osvojila 2. mesto na državnem tekmovanju v rokometu za šole: Tadej Stančič, Tinej Ostrc, Matija Ojo Bubnič, Tilen Mihalič, Aljaž Renko, Aljaž Kastelic, Jaša Grk.

Pohvalo šole sta prejela še:

– Luka Škabar za doseženo Srebrno proteusovo priznanje na državnem tekmovanju in bronasto priznanje na Preglovem tekmovanju, 9 let opravljeno bralno značko;

– Tinej Ostrc, ki je osvojil diamantni kenguru, srebrno Vegovo priznanje iz znanja matematike, bronasto priznanje iz znanja angleškega jezika, 9 let opravljeno bralno značko.

Nagrado šole in nagrado občine (ki bo podeljena ob občinskem prazniku) sta prejela:

– Živa Dodič za doseženo srebrno Cankarjevo priznanje in srebrno priznanje iz znanja angleškega jezika, pa tudi za večletno udejstvovanje na kulturnem področju in 9 let opravljeno bralno značko

– Matija Ojo Bubnič za doseženo zlato priznanje iz znanja geografije na državnem tekmovanju, za diamantni kenguru, za srebrno priznanje iz znanja matematike in srebrno priznanje iz fizike na državnem tekmovanju, 9 let opravljeno bralno značko.

Po programu je sledilo še druženje ob prigrizku in torti.

Vsem želimo lepe počitnice in veliko uspehov v srednješolskih klopeh.

Razrednika:

Suzana Štavar in Peter Kastelic

Dostopnost