05 / 689 20 60 info@os-hrpelje.si

Spoštovani učenci in starši!

Poletne počitnice se poslavljajo in na vrata trka mesec september. Novim uspehom naproti bomo zakorakali v četrtek, 1. septembra 2016. Naša šola intenzivno raste in je praktično še vedno eno samo veliko gradbišče, zato bomo morali biti kot prometni udeleženci posebno previdni in potrpežljivi.

Glavni vhod v šolo bo ustrezno zavarovan, ravno tako bo zavarovan vhod v telovadnico. Gradbišče je fizično ograjeno in kakršno koli plezanje ali plazenje mimo gradbenih varovalnih ograj je strogo prepovedano in izredno nevarno.

Za starše in učitelje je Občina Hrpelje – Kozina v neposredni bližini telovadnice zagotovila novo veliko makadamsko parkirišče, ki ga seveda s pridom izkoristite.

V četrtek, 1. septembra 2016, bo torej šola zopet odprla svoja vrata našim osnovnošolcem. S poukom pričnemo ob 8.00. Prvi dan bo pouk potekal do 12.25 (5 šolskih ur z razredniki ter učitelji). Prvošolci bodo šolski prag prestopili ob 10.00.

Kosil v četrtek, 1. septembra, ne bo. Učenci domačini bodo odšli po pouku domov. Avtobusni razvoz vozačev prične ob 12.30. Za učence, ki ta dan potrebujejo podaljšano bivanje, bo le-to seveda organizirano.

Malica bo prvi šolski dan pripravljena za vse učence. Starše naprošamo, da se odločijo o prijavi na malico in kosilo ter odločitev ustno sporočijo razredniku že prvi šolski dan.

 

VOZNI REDI 2016/2017

Vozni redi (minimalno spremenjeni) so objavljeni na spletni strani šole, prevoznik pa se že vnaprej opravičuje za morebitne začetniške nevšečnosti in morebitne zamude.

Dostopnost